Ce facem?

Vulcanizare

Anvelopele fac legatura dintre vehiculul tau și suprafata drumului. Deși sunt componente esențiale ale vehiculului, avem tendința sa le trecem usor cu vederea. Intreținerea acestora nu trebuie neglijată!

Sună acum pentru programare

0758 741 319

Cum facem?

Descrierea serviciilor de vulcanizare

Cei mai mulți oameni nu își dau seama că anvelopele sunt cele mai importante elemente de siguranță ale unui vehicul. Anvelopele fac legatura dintre vehiculul tău și suprafața drumului. Fiind componente esențiale ale sistemului de suspensie, anvelopele sunt responsabile de transmiterea fortelor de rulare, virare si franare la suprafața drumului. Deși sunt ușor de intreținut, avem tendința să le trecem cu vederea. Cu toate acestea, aerul din interiorul anvelopelor tale și designul acestora afecteaza performanta vehiculului, durata de viață a benzilor de rulare ale anvelopelor și confortul la drum.

Intreținerea anvelopelor este esențială pentru a putea obține un consum eficient și o durată de viata prelungita a benzilor de rulare ale anvelopelor din punct de vedere a uzurii. Tehnicienii noștri te vor ajuta sa înțelegi principiile de baza de intreținere și îngrijire a anvelopelor, precum ar fi: cand trebuie sa efectuezi o rotație a anvelopelor, o echilibrare a roților sau chiar geometria roților ( alinierea corecta a roților ). Iți vom explica ce înseamnă notațiile de pe peretele lateral al anvelopei și te vom sfătui cu privire la cel mai bun moment pentru a cumpara un nou set de anvelope și care este cel potrivit set de anvelope pentru vehiculul tau.

Nu folosi niciodată anvelope uzate sau deteriorate. Chiar dacă schimbarea anvelopelor implică un efort financiar mare, nu neglijați și nu amânați decizia de preschimbare, este în joc siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Simplu si ușor, am rezolvat repede fară stat la coadă și pierdut vremea. Recomand, plus că te și anunță cănd expiră ITP-ul.

Faur Răzvan / Sofer Taxi

TESTIMONIALS

Foarte amabili și profeseoniști domnii de la Auto Test George. De cand am aflat de ei nu mai duc grija verificărilor la autotusrismul meu.

Diana Munteanu /Avocat

thin

De ce ar trebui să ne alegeți

Motive să alegeți Auto Test George

Profesionalism

Promptitudine

Dotări de ultimă generație

Prețuri corecte

Garanție

Oferte speciale

Fă-ți o programare și te sunăm noi