Ce facem?

Vulcanizare

Anvelopele fac legătura dintre vehiculul tău și suprafața drumului. Deși sunt componente esențiale ale vehiculului, avem tendința să le trecem ușor cu vederea. Întreținerea acestora nu trebuie neglijată!

Programare online

Fă-ți o programare și te sunăm noi

Sună acum pentru programare

Cum facem?

Descrierea serviciilor de vulcanizare

Cei mai mulți oameni nu își dau seama că anvelopele sunt cele mai importante elemente de siguranță ale unui vehicul. Anvelopele fac legătura dintre vehiculul tău și suprafața drumului. Fiind componente esențiale ale sistemului de suspensie, anvelopele sunt responsabile de transmiterea forțelor de rulare, virare și frânare la suprafața drumului. Deși sunt ușor de întreținut, avem tendința să le trecem cu vederea. Cu toate acestea, aerul din interiorul anvelopelor tale și designul acestora afectează performanța vehiculului, durata de viață a benzilor de rulare ale anvelopelor și confortul la drum.

Întreținerea anvelopelor este esențială pentru a putea obține un consum eficient și o durată de viață prelungită a benzilor de rulare ale anvelopelor din punct de vedere al uzurii. Tehnicienii noștri te vor ajuta să înțelegi principiile de bază, de întreținere și îngrijire a anvelopelor, cum ar fi: când trebuie să efectuezi o rotație a anvelopelor, o echilibrare a roților sau chiar geometria roților ( alinierea corectă a roților ). Îți vom explica ce înseamnă notațiile de pe peretele lateral al anvelopei și te vom sfătui cu privire la cel mai bun moment pentru a cumpăra un nou set de anvelope și care este cel potrivit set de anvelope pentru vehiculul tau.

Nu folosi niciodată anvelope uzate sau deteriorate. Chiar dacă schimbarea anvelopelor implică un efort financiar mare, nu neglijați și nu amânați decizia de preschimbare, este în joc siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Simplu și ușor, am rezolvat repede fară stat la coadă și pierdut vremea. Recomand, plus că te și anunță cănd expiră ITP-ul.

Faur Răzvan / Șofer Taxi

TESTIMONIALS

Foarte amabili și profesioniști domnii de la Auto Test George. De când am aflat de ei nu mai duc grija verificărilor la autotusrismul meu.

Diana Munteanu /Avocat

De ce ar trebui să ne alegeți

Motive să alegeți Auto Test George

Profesionalism

Promptitudine

Dotări de ultimă generație

Prețuri corecte

Garanție

Oferte speciale

Municipiul Baia Mare, strada Fabricii, nr. 7, Maramureș 

Program ITP:

Luni - Vineri : 08:00 - 17:00

** 17:00 - 19:30 cu programare în prealabil

Sâmbătă: 08:00 - 14:00


Program Geometrie:

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00


© copyright © 2021 | Synrgy.ml